


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Има няколко варианта на тази рецепта, като можете да напълните гевреците със сирене, маслини или да ги оставите натурални
Този дебел турски хляб, известен с меката си текстура и невероятния си вкус, е истинска сензация в Турция
Те са много по-апетитни от „обикновените“
Най-големият български учен и революционер е успял да определи съвсем точно къде е прародината ни и е установил, че гръцкият език е формиран от нашия
Опитате ли ги веднъж, ще си ги правите редовно
За плънката ви трябват малко сирене и кашкавал, а резултатът е впечатляващ
Хлябът в Гърция е и част от т.нар. „Домакинска кошница“, която представлява списък с категории продукти, който се изготвя от гръцкото Министерство на развитието
Оказва се, че дори нещо толкова лесно и елементарно на пръв поглед като пържените филийки има своите трикове
Анкара държи ястието да се приготвя по турските правила
Турция поиска преди време от Европейския съюз защитен статут за дюнер кебапа, тъй като рецептата на популярното в Германия ястие, се различава значително от традиционния вариант