

- Защото изчисляват, колко душ кабини щяха да уплътнят с толкова материал

- И какво стана?
- Какво ли... срамна сцена в ритуалната зала!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте какво се прави
Златна коричка и сочна средичка
Тези меки, ефирни хлебчета, които се надуват като малки мехурчета, докато се пекат, са идеалното допълнение към всяко ястие
Има няколко варианта на тази рецепта, като можете да напълните гевреците със сирене, маслини или да ги оставите натурални
Този дебел турски хляб, известен с меката си текстура и невероятния си вкус, е истинска сензация в Турция
Те са много по-апетитни от „обикновените“
Най-големият български учен и революционер е успял да определи съвсем точно къде е прародината ни и е установил, че гръцкият език е формиран от нашия
Опитате ли ги веднъж, ще си ги правите редовно
За плънката ви трябват малко сирене и кашкавал, а резултатът е впечатляващ
Хлябът в Гърция е и част от т.нар. „Домакинска кошница“, която представлява списък с категории продукти, който се изготвя от гръцкото Министерство на развитието